Στρατηγική συνεργασία Χρυσού Οδηγού με nrg

Ο Χρυσός Οδηγός, καλωσορίζοντας την nrg στον όμιλο της Motor Oil, προχώρησε στη σύναψη στρατηγικής συνεργασίας μαζί της..

Ο Χρυσός Οδηγός, καλωσορίζοντας την nrg  στον όμιλο της Motor Oil, προχώρησε στη σύναψη στρατηγικής συνεργασίας μαζί της. Μέσω του Πανελλαδικού του Δικτύου, ο Χρυσός Οδηγός θα διαθέτει τα προγράμματα παροχής ηλεκτρικού ρεύματος αλλά και φυσικού αερίου της nrg, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε οικιακό επίπεδο. 

Στηρίζοντας τον σύγχρονο επαγγελματία σε θέματα προβολής του, ο Χρυσός Οδηγός, πλέον μέσω των ανταγωνιστικών προγραμμάτων της nrg, διευρύνει τις προσφερόμενες υπηρεσίες του προς τους πελάτες του, καλύπτοντας και τις ενεργειακές τους ανάγκες.

​​​​​​​Ο κος Α. Ράπτης, CEO του Χρυσού Οδηγού, εγκαινιάζοντας τη νέα συνεργασία δήλωσε:

 
“Ο Χρυσός Οδηγός, πιστός στη δέσμευσή του για νέες συνεργασίες με προστιθέμενη αξία για τους πελάτες του, εισέρχεται πλέον ενεργά στην αγορά της ηλεκτρικής ενέργειας και του φυσικού αερίου. Μέσα από την εμπορική συνεργασία με την nrg, μέλος πλέον της οικογένειας της Motor Oil, διευρύνουμε τις υπηρεσίες που παρέχουμε στους 18.000 εταιρικούς πελάτες μας, αναδεικνύοντας το Χρυσό Οδηγό ως το απόλυτο one stop shop των ΜΜΕ σε ότι αφορά στην τεχνολογία και στην ενέργεια.”

 
Η δέσμευση για παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών και εξυπηρέτησης τόσο από πλευράς Χρυσού Οδηγού όσο και από πλευράς nrg, βρίσκει έδαφος σε αυτή τη συνεργασία που εγγυάται μοναδικά οφέλη στους τελικούς καταναλωτές.

0