Αρχική > Προϊόντα

Προϊόντα

On-line Επαγγελματικός Κατάλογος xo.gr

Το xo.gr είναι το μακροβιότερο on-line business directory στη χώρα μας, παρέχοντας πληροφορίες για πάνω από 1.000 επαγγελματικές κατηγορίες - δραστηριότητες. Στο xo.gr, οι χρήστες μπορούν να βρίσκουν πληροφορίες και για πολλά ακόμη, όπως:

Οι πληροφορίες και οι υπηρεσίες του xo.gr, ανανεώνονται και βελτιστοποιούνται διαρκώς, σκοπεύοντας στη διατήρηση της αξιοπιστίας και της υψηλής ποιότητας προσφερόμενων προϊόντων και υπηρεσιών του Χρυσού Οδηγού.

Το μεγαλύτερο μέρος του website είναι σχεδιασμένο έτσι, ώστε να λειτουργεί τόσο μέσω μεγάλων (π.χ. desktop PCs) όσο και μικρών αναλύσεων οθόνης (π.χ. tablet, mobile συσκευές). Εκτός απ' τη responsive έκδοση, οι υπηρεσίες του xo.gr διατίθενται και μέσω συγκεκριμένων native λειτουργικών συστημάτων. Όλες αυτές τις εφαρμογές μπορείτε να τις δείτε στην ειδικά διαμορφωμένη ενότητα του xo.gr: Mobile Χρυσός Οδηγός.

XrySOS

Με εφαρμογή XrySOS αναζήτησε εύκολα και γρήγορα ανοικτό φαρμακείο ή εφημερεύον νοσοκομείο, δες οδηγίες για έκτακτα περιστατικά υγείας και κάλεσε άμεσα όταν είσαι σε ανάγκη.